Default welcome msg!

Fizetési feltételek:


A Szállító webfelületen történő minden értékesítésről Vevő részére számlát állít ki. A Szállító – abban az esetben, amikor a Vevő az áru ellenértékét nem az áru átvételekor készpénzben egyenlíti ki – az általa kiállított számlát könyvelt postai küldemény formájában küldi meg a Vevő részére. Amennyiben a Vevő a könyvelt küldemény formájában megküldött számlát a megrendelésen szereplő címen nem veszi át, azt a kézbesítés második megkísérlési napját követően kézbesítettnek kell tekinteni és a Szállítóval szemben a késedelemre hivatkozni nem lehet.

A Szállító a Vevőnek kiküldött számlával kapcsolatos mindennemű reklamációt kizárólag a számla kézhezvételétől számított 30 napon belül írásban fogad el, jogvesztés terhe mellett. Amennyiben a fenti időn belül reklamáció nem érkezik, úgy a számlában szereplő összeget a Vevő által elismert nem vitatott követelésként tartjuk nyilván. A banki pénzforgalom a kibocsátott számlán feltüntetett bankszámlaszámon történik. A számla teljesülési időpontjának átutalás esetén a Szállító bankszámláján történő jóváírás napja vagy készpénzfizetés esetén a megrendelt áru szállítónak történő átadásának napja. A Szállító a vételárat a mindenkori hatályos számviteli és adó jogszabályoknak megfelelően számlázza.

Fizetési lehetőségek:

1. Utánvéttel:

Utánvéttel a futárszolgálattal történő kiszállítás esetén a megrendelt termék árát és a szállítási költséget utólag, a termék átvételekor kell a Szállítónak megfizetni. Utánvétellel való szállítás díját a " Szállítási díjak" fejezetnél megtalálhatóak.

2. Előre utalással:

Belföldi számlaszám: 63200133-11069722

Payplay: